top of page

iNuweb – nové webové rozhraní pro HELIOS iNuvio je zde

Informační systém pro malé a středně velké společnosti HELIOS iNuvio rozšiřuje svoje funkcionality o webové rozhraní iNuweb. Zcela responzivní webová aplikace s modulárním uspořádáním umožňuje využívat podnikový systém na počítači, tabletu i mobilu. 

iNuweb

Vhodný pro každého!

Centralizovaná správa dat umožňuje uživatelům iNuwebu snadný a rychlý přístup k důležitým informacím a dokumentům. S tímto intuitivním rozhraním tak mohou manažeři, zaměstnanci i partneři jednoduše sdílet dokumenty, plány, projekty a další informace, což vede k lepší organizaci a koordinaci práce napříč celou firmou.

Díky přehledné orientaci v potřebných datech iNuweb zároveň zjednodušuje a zrychluje přístup k informacím z HELIOS iNuvio. K důležitým datům nabízí přístup odkudkoliv. Ať už jde o obchodníky a další zaměstnance, kteří často cestují či pracují mimo kancelář, nebo o manažery a vedoucí pracovníky, kteří zase mohou pravidelně sledovat a řídit firemní procesy.

Modulární řešení ve dvou verzích

Platforma iNuweb je modulární systém, který uživatelům zpřístupňuje data z HELIOS iNuvio na webu pomocí jednotlivých modulů (miniaplikací). Nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní pro plynulou práci s daty. Svými rozšířeními pomáhá optimalizovat firemní procesy a zvyšovat efektivitu práce. Je navržena tak, aby podporovala různé oblasti podnikání. Poskytuje nástroje pro sledování a řízení firemních operací. Celkově přispívá k lepšímu řízení a výkonu podniku.

V současnosti je možné pořídit si licenci iNuwebu ve dvou verzích. Edice Standard poskytuje základní funkcionalitu pro zobrazení a zápis dat do systému iNuvio. Verze Professional pak umožňuje přizpůsobit iNuweb firemní grafice zákazníka, umístit jej na vlastní doménu a využít funkci multijazyčnosti.

Mobilní obchodník

Jedna z prvních a nejvíce žádaných miniaplikací iNuwebu. Zajišťuje efektivní správu vztahů obchodníků s klienty. Umožní obchodníkovi zapsat a zobrazit detaily každé schůzky. Zobrazí kompletní historii jednání včetně podrobností o vývoji spolupráce. Samozřejmostí je souhrn objednávek i aktuálních platebních informací. To vše obchodníkům poskytuje potřebný kontext pro úspěšné jednání.

Enterprise řešení

Platforma iNuweb v edici Enterprise umožňuje vytvářet miniaplikace na míru a získávat data z HELIOS iNuvio a dalších zdrojů. Můžeme ji tak přizpůsobit dynamickým potřebám vašeho podnikání. Celý systém je navíc možné nasadit na podnikovou infrastrukturu zákazníka. Díky našemu know-how budete dobře vybaveni pro budoucnost, což vám umožní dosáhnout maximální efektivity a získat konkurenční výhodu.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page